Digi digi digi


Analytiikka, B2B- ja digitaalinen markkinointi, Facebook & LinkedIn-mainonta, hakukoneoptimointi- ja mainonta, konversio-optimointi, liidien hankinta, sisältömarkkinointi,  sosiaalinen media, Googlen työkalut.


Kaipaatko tukea edellä mainittuihin osa-alueisiin? 

Parhaiden lopputulosten varmistamiseksi viestinnän strategia kannattaa luoda kattavaksi kokonaisuudeksi. Lähtökohtana liiketoiminta ja sen tavoitteellinen tukeminen.

Epically auttaa sinua ja organisaatiotasi missä tahansa prosessin vaiheessa. 

Eeppisesti.

Koherentti kokonaisuus rakentuu vaikkapa näillä

Viestintästrategia

Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Kohtaan yrityksesi haasteet tarkalla analyysilla ja ratkaisemme tarpeet viestinnällisestä ja markkinoinnillisesta näkökulmasta yhdessä. Tarjoan räätälöityjä ratkaisuja ja olen erittäin tuloshakuinen ammattilainen. Työskentelen kanssasi koko prosessin ajan ja autan menestykseen. Ota yhteyttä saadaksesi selville miten voin auttaa sinua.

Brand Strategy
Counsel & Advice

Konsultointi

Asiantuntevaa opastusta

Onko sinulla projekti, joka vaatii uutta näkökulmaa? Kaipaatko apua sosiaaliseen median haltuun ottoon, hakukoneoptimointiin, kohdeyleisön tunnistamiseen, oikean kanavan löytämiseen vai tarvitsetko neuvoja viestinnän strategian läpiviemiseen koko organisaatiossa? Pitkän kokemuksen kautta pystyn hyppäämään mukaan missä tahansa vaiheessa.

GDPR -tuki

Viestinnällinen tuki uuteen asetukseen vastaamiseen

Uuteen yleiseen EU:n tietosuoja-asetukseen vastaaminen ei
ole pelkkää lakimiesten hommaa, vaan luovaa suunnittelua edellyttävää palvelumuotoilua. Onnistunut toteutus hyödyntää tunniste- ja analytiikkatietojen mahdollisuudet niin, että asiakkaani asiakkaat ovat tyytyväisiä kokemukseensa ja luottavat palveluntarjoajaan.

Business Organization

Sisällöntuotanto

Mukana puuhassa

Sisällöntuotanto on helpommin sanottu kuin tehty. Olen mukana juuri oikeanlaisen sisällön suunnittelussa, tuottamisessa ja jakamisessa, juuri oikeaan aikaan ja juuri oikeaan kanavaan.

EPIC ALLY

Juuri sinulle sopivasti

Kiitos kun vierailit verkkosivustollani! Mitä muutoksia onkaan tarve tehdä tai mitä tavoitteita yritetäänkään saavuttaa,
olen hyvä liittolainen kaikissa prosessin vaiheissa.